Betrouwbare en duurzame energie uit eigen bodemHITA

HITA brengt gemeentes, bedrijven en investeerders in de Antwerpse Kempen en Limburg een stap dichter bij duurzame energie. Sinds juni 2019 maken CEO Geert De Meyer, een team van energiespecialisten en enkele strategische partners groene energie tastbaar en betaalbaar. Hoe? Ze boren meer dan 1000 m diep en gebruiken de lokale, natuurlijke warmte van de aarde voor warmtenetten en elektriciteitsproductie. 

Er zijn diverse redenen om in dit positieve energieverhaal te stappen. De eerste HITA-klanten zijn bijvoorbeeld op zoek naar een bereikbare energieleverancier, willen hun inwoners milieuvriendelijke energie aanbieden, wensen onafhankelijk van geopolitiek te zijn, … HITA is hun vast aanspreekpunt en totaalpartner. Met als uitvalsbasis Officenter Geel, verkent HITA de terreinopportuniteiten in de Antwerpse Kempen en Limburg. Van observerende plaatsbezoeken, over ondergrondse testing en bovengrondse warmtemetingen, tot uiteindelijk duurzame warmte- en elektriciteitsproductie.

HITA is een spin-off van onderzoeksinstelling VITO (Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek) en informeert als pionier in diepe geothermie bedrijfsleiders, gemeentes en potentiële investeerders tot in de puntjes. Het bedrijf is ambitieus en motiveert geïnteresseerden om op eigen tempo mee op de kar te springen van duurzame energie uit eigen bodem.

In Officenter Geel zitten ze niet stil. En dat merken we aan alles. Er is een dynamische sfeer. Een hartelijk welkom bij aankomst, laadpalen voor onze elektrische voertuigen, altijd plek om te vergaderen, een toffe bistro, … Een échte match met HITA dat ook goesting heeft in de toekomst.

BEDRIJFSINFO

http://www.hita.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak