Doe jij al mee met Car Free Day?


We staan als maar meer in de file. Bijna iedere Belg heeft een eigen wagen, wat de drukte op de (snel)wegen doet toenemen. Op 19 september is het Car Free Day, een jaarlijks initiatief waarbij we aangespoord worden om de auto een dagje te laten staan. Daar zeggen wij geen nee tegen! Dankzij het carpoolplatform van C-Valley kunt u zien welke collega's bij u in de buurt wonen en willen carpoolen. Grijp dus uw kans en maak van Car Free Day 2019 een dag om samen met collega's naar het werk te rijden. Samen lossen we het fileprobleem en de opwarming van de aarde op!

Het carpoolplatform van C-Valley

C-Valley lanceerde het carpoolplatform in samenwerking met Taxistip. C-Valley lanceerde als eerste een eigen carpoolplatform, wat duidelijk maakt dat zij een toonaangevend bedrijventerrein zijn.

Wilt u vaker carpoolen? Kies voor een vaste carpooldag en help ons op weg naar een mobieler en toegankelijker bedrijventerrein.

C-Valley op Car Free Day 

C-Valley zal alle de wandelaars, steppers, fietsers of (E-)scooters warm onthalen met een heuse coffeebar, een stuk fruit en een lekkere croissant! Onder al de deelnemende bedrijven zullen er 3 verschillende prijzen verdeeld worden zoals onder meer een kookworkshop bij The Colruyt Academy.

U komt toch ook? 

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak