Luxueuze inspiratieboeken voor je bouwprojectNew Senses

Bouw of verbouwen? New Senses uit Hasselt ontwerpt smaakvolle coffee table books boordevol sfeervolle foto’s die je toelaten de juiste interieurkeuzes te maken tijdens je bouwproject. Elk boek is stijlvol vormgegeven en bouwt de inspiratiebrug tussen bouwheer, architect en toeleveranciers. De ideale eyecatcher voor op je salontafel, perfect afgestemd op het DNA van je architect.

Hoewel New Senses pas in september zijn intrek neemt in Officenter Hasselt, is dit bedrijf geen nieuwkomer in de uitgeverswereld. Met meer dan 20 jaar ervaring in het uitgeven van boeken en magazines legt zaakvoerder Philip met New Senses de focus op de bouwwereld, met de architect als rode draad. Netwerken, leadgeneration, gepersonaliseerde brochures ontwerpen, … Vaak hebben architecten niet de tijd om een uitgebreid communicatie- en salesplan uit te rollen. New Senses grijpt dit pijnpunt aan en ontwerpt gepersonaliseerde inspiratieboeken die de gepaste aandacht geven aan de juiste partijen, op het juiste moment. 

Waar New Senses zich momenteel richt op architecten in Limburg, is het haar ambitie om door te groeien naar de rest van Vlaanderen. Daarnaast willen ze hoogwaardige content blijven creëren voor de bouwheer, architecten en toeleveranciers, zowel online als offline.

“Samen ondernemen, ruimte om te groeien, een praatje slaan in de gezellige Bistro, … In Officenter Hasselt werken we elke dag in een bruisende community met tal van interessante bedrijven. De plaats bij uitstek om van elkaar te leren!”

BEDRIJFSINFO

http://www.maisonable.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak