Matchmaker tussen ondernemers en bedrijfslocatiesBedrijfscontactpunt Maastricht

Bedrijfscontactpunt Maastricht staat ondernemers met gratis advies bij in hun zoektocht naar de geschikte bedrijfslocatie. Vergunningen en bestemmingsplannen? Advies en bemiddeling? Overnemen en verhuizen? Bezoeken en vergelijken? Met een team van acht accountmanagers is er steeds een gespecialiseerd adviseur beschikbaar voor wie zijn ondernemersplan wilt uitrollen in Maastricht.  

Een restaurant of bed and breakfast beginnen? Een productiebedrijf oprichten of van thuis uit werken? De businessmogelijkheden in Maastricht zijn eindeloos. De vestigingsopties zijn dat ook, wat de zoektocht naar de perfecte locatie niet vereenvoudigt. Onder de vleugels van de gemeente Maastricht matcht Bedrijfscontactpunt Maastricht ondernemers met hun ideale bedrijfshuisvesting.

Tijdens het tweemaandelijkse spreekuur op dinsdagochtend van 09.00 – 12.00 uur in Officenter Maastricht, zet het Bedrijfscontactpunt de deuren wagenwijd open voor geïnteresseerde ondernemers. Dan kunnen lokale ondernemers, beginnend of ervaren, zonder afspraak aankloppen voor helder en gratis huisvestingsadvies. Buiten het inloopspreekuur kunnen ondernemers een afspraak maken of contact opnemen via telefoon of e-mail.

“Met een ligging in de bruisende bedrijvenzone Randwyck hebben we met Officenter Maastricht de ideale locatie beet, pal tussen de ondernemers. Officenter heeft daarnaast een hippe en vriendelijke uitstraling. Dit sluit goed aan bij onze laagdrempelige aanpak richting ondernemers.’’  – Shirley Hupkens, accountmanager Bedrijfscontactpunt.

BEDRIJFSINFO

http://www.bedrijfscontactpunt.nl

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak