Outsourcing, Consultancy & Cloud ServicesWE FIX-IT is een jong IT consultancy bedrijf dat bestaat sinds oktober 2010. Het bedrijf werd opgericht door 1 consultant en is intussen uitgegroeid tot een team met 40 medewerkers. Deze snelle groeicurve is te wijten aan de WE FIX-IT ‘values’, de manier waarop het management en de consultants samenwerken in een unieke bedrijfscultuur.  

Naast de hoofdactiviteit IT consultancy leveren we ook telecom diensten voor Telenet en Fabricom. Sinds de opstart wordt er voortdurend geïnvesteerd in de kennis en de groei van onze consultants, die bij ons centraal staan.  

Doordat ons team aan een snel tempo gegroeid is, gingen we op zoek naar flexibele en professionele kantoren. Wij huren in Officenter Leuven 3 kantoren voor het management, de management assistant en het marketing team.  

Onze consultants zitten bij onze klanten maar kunnen uiteraard ook gebruikmaken van de diensten van Officenter. Zo gebeurt het dat consultants hier komen studeren voor certificaten tussen twee opdrachten in. Bovendien maken we maandelijks gebruik van de locatie om een infosessie te geven over een bepaald onderwerp dat door onze consultants wordt gekozen.  

“We hebben gekozen om met Officenter te werken omdat het een totaalpakket biedt. De communicatie verloopt duidelijk, de klant staat centraal en als er zich toch een probleem voordoet, is dit steeds heel snel opgelost. Top service dus!” 

BEDRIJFSINFO

http://www.we-fixit.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak