Stem op Ingrid Everaerts voor de YouthStart Award


WaW is een sociaal geëngageerd bedrijf dat meer mensen werk aan het werk wil zetten in een job die aansluit bij hun talent. Jaarlijks investeert WaW 1/3e van zijn winst in het sociaal tewerkstellingsproject Make it Work.


Make it Work!


Make it Work is een tewerkstellingsproject voor jongeren tussen 17 en 25 jaar. Het traject ondersteunt jongeren die foute keuzes maakten en daardoor in aanraking kwamen met het gerecht. Make it Work coacht en traint deze jongeren, geeft hen zelfvertrouwen en begeleidt hen naar duurzaam werk.

Dit jaar hebben al 72 jongeren het coachingtraject in Antwerpen en Hasselt doorlopen of zijn ze er aan bezig. Daarvan hebben 20 jongeren werk gevonden, 3 hebben hun studies terug opgepakt en 19 zijn bezig aan hun coaching- en trainingtraject.

Ingrid Everaerts, coach bij Make it Work, is genomineerd voor de YouthStart Award 2019. En zij heeft jouw stem nodig! De YouthStart Award wordt uitgereikt aan een persoon die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt in het activeren van kanszoekende jongeren in België.


Steun Ingrid Everaerts 

De collega's van Ingrid vertellen:

Ingrid Everaerts is een heel fijne collega en een ervaren en gepassioneerde coach. Ingrid traint, coacht en motiveert moeilijk plaatsbare jongeren om hun talenten te ontdekken en werk te zoeken dat bij hen past. Ze blijft de jongeren ook na hun tewerkstelling opvolgen en aanmoedigen. 

In dit filmpje vertelt een van de jongeren, Harouna, wat het Make it Work-project voor hem betekende en zie je hoe Ingrid Everaerts de coaching aanpakt. 
Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak