Thuisverpleging met een hart en oor voor de patiëntQuali Cura

Quali Cura biedt verpleging aan huis waarbij het comfort van de patiënt voorop staat. Oprichtster en verpleegkundige Mina Assabane is al meer dan 25 jaar actief in de zorgsector. Ze engageert zich voor thuisverpleging die de juiste zorg biedt, in de eigen leefomgeving en met oog voor de patiënt als individu. Mina komt aan huis in Turnhout, Beerse, Vosselaar, … en krijgt ondersteuning van sociaal verpleegkundige Kayleigh en administratief bediende Valasia.

Beroep doen op Quali Cura kan uitsluitend met een voorschrift van een arts, maar de dames staan met de glimlach in voor zorg met een plus. Iedere patiënt krijgt namelijk een vaste verpleegkundige. Een vertrouwd gezicht dat de medische zorgen toedient, maar ook luistert naar hun bezorgdheden en aandacht heeft voor hun sociale of financiële situatie. Als bruggenbouwer nemen ze vertrouwelijk contact op met bijvoorbeeld de familieleden, bewindvoerder of huisarts waar nodig.

Quali Cura biedt naast traditionele thuisverpleging ook twee bijkomende expertises aan. Palliatieve zorg en thuisverpleging bij allochtone patiënten. Respect voor het geloof en de bijhorende gebruiken? Natuurlijk! Quali Cura hoopt zich zo in de toekomst verder te professionaliseren als verstrekker van zorg op maat. 

Van zodra we voet zetten in Officenter Turnhout kregen we een goed gevoel. De service gaat er veel verder dan infrastructuur en apparatuur. De onthaaldames zijn heel betrokken en beantwoorden onze vragen razendsnel. Deze herfst verhuizen we. Maar Officenter verlaten, doen we gelukkig niet. We trekken naar de eerste verdieping en zijn volop aan het aftellen!

BEDRIJFSINFO

http://www.qualicura.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak