Transparant partnership voor groene energieprojectenGreenFever

Ruim tien jaar is GreenFever actief als projectontwikkelaar hernieuwbare energie en dienstverlener in de energiesector. Gedurende de ontwikkeling van groene energieprojecten engageert het vooruitstrevende bedrijf zich als langetermijnpartner. Als een loyale partij voor alle betrokken partijen met volledige transparantie over visie, doelstellingen en cijfers. 

Hun klanten komen met hun activiteiten in hernieuwbare energie voor grote uitdagingen te staan maar vinden bij GreenFever duurzame en toekomstbestendige antwoorden. Zaakvoerder en burgerlijk ingenieur Stijn Lenaerts geeft het cliënteel als bijkomende service inzage in zijn visie op het Belgische energielandschap. 

Bij Officenter Aalst bestaat er voor GreenFever geen twijfel over wat ze krijgen. Geen onverwachte of onaangename kosten voor het zeskoppige team ter plaatse. Flexibel te boeken vergaderzalen, voldoende parkeergelegenheid, … alles is inbegrepen in een vaste fee. Voor GreenFever is de locatie daarenboven gunstig: pal tussen Gent en Brussel, ideaal om files te vermijden. Dat het complex een nieuwbouwrealisatie is die knap en functioneel is ingericht, is een mooie bonus.

BEDRIJFSINFO

http://www.greenfever.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak