Uitnodiging In het Oog van Google: de juiste doelgroep online bereiken


Google, internet, sociale media, YouTube, webshops, smartphones, virtual & augmented reality, smartspeakers... De wereld staat niet stil. Als je nog van betekenis wilt zijn, moet je overal aanwezig zijn. Dit lijkt een zware opdracht, maar dat hoeft het niet te zijn. In dit seminarie geeft Emiel Jans, spreker bij Assemblee Speakers,  u meer inzicht met heel concrete voorbeelden en herkenbare situaties.


Deze nuttige tips, om zo snel mogelijk resultaat te behalen, komen aan bod:

  • Hoe wordt u met uw bedrijf beter en door de gewenste doelgroep gevonden via Google?
  • Hoe verzamelt u meer en - vooral - de juiste volgers op sociale media?
  • Waarom is het nu hét geschikte moment om in te zetten op adverteren via sociale media?
  • Wat kost online adverteren en hoe pakt u dat het best aan?
  • Hoe converteert u online leads het snelst tot trouwe klanten?
  • Hoe zorgt u ervoor dat uw klanten en relaties veel en goede reviews achterlaten op uw Google-Mijn-Bedrijf-pagina? En waarom is dat héél, héél belangrijk? En wordt dat steeds belangrijker?
  • Welke kansen en uitdagingen bieden nieuwe technologieën, zoals virtual en augmented reality, voor uw sector en uw bedrijf?

Op deze en veel andere online vragen krijgt u een helder antwoord tijdens de nieuwe lunchseminaries van UP-TO-DATE WebDesign, in september en oktober, in de 5 Officenters in Vlaanderen en het Nederlandse Maastricht. Deze lunchseminars zullen steeds van 12:00 tot 16:00 plaatsvinden.

Schrijf u snel in, de plaatsen zijn beperkt.


Wij hebben ondertussen meer dan 360 Google reviews ontvangen over onze aanpak, opleidingen en dienstverlening. Hier kan je ze allemaal bekijken.
Bekijk hier 20 getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze hulp een groot publiek weten te bereiken:
Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak