Help Officenter in de prijzen te vallen, stem voor jouw favoriete werkplek!

officenter, maastricht

Ben jij een trouwe partner van Officenter? Is jouw bedrijf in een van onze Officenters gevestigd? Ontvang je regelmatig klanten in onze flex- en vergaderruimtes? Kortom: ben jij fan van Officenter? Zeg het voort: stem voor jouw favoriete werkplek!

Officenter is ondertussen een vaste waarde in coworking spaces. De klant staat altijd centraal, want gaat niet, bestaat niet. We gaan tot het uiterste voor jullie, onze klanten.

Volgende week donderdag vindt het congres van de "Belgian Workspace Association"plaats. Wij zijn genomineerd in de categorie: beste vastgoed als service. En daarom rekenen wij op jouw hulp! Klik snel op de onderstaande link en stem voor Officenter als beste Belgische Business Center en Coworking space! Misschien winnen we dankzij jou wel de award voor beste service!

Stem hier op Officenter als beste Belgische werkplek!

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak