23 december: Freaks on Tour!


Op 23 december speelt FREAKS een akoestische sessie in het Officenter in Hasselt. Om 12u spelen ze in Cuisine d'Office, jullie kunnen komen meegenieten van dit spectaculaire optreden. Alle opbrengsten van het optreden gaan integraal naar vzw De Kleine Prins in Genk en het Regenbooghuis in Hasselt.

Hoe kan jij helpen? 

De gitaarkoffer van de artiesten zal openstaan, daarin kan je een vrije gift achterlaten. Daarnaast zal er een rekeningnummer opgegeven worden waarop je kan storten. 

Kom maandag meegenieten van de heerlijke muziek van FREAKS en steun het goede doel! 


Kan je er op maandag 23/12 niet bij zijn, maar wil je je steentje bijdragen? Dat kan! Je kunt steeds storten op volgend rekeningnummer: BE41 7351 4728 7010

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak