De warme actie van Purpose Dogs in het Officenter heeft dankzij jullie 299,5 euro opgebracht!


De actie van De Warmste Week in het Officenter in Hasselt heeft voor Purpose Dogs heeft €299,50 opgebracht. Dat is een mooie opbrengst, iedereen enorm bedankt voor de steun. Dankzij jouw bijdragen kan Purpose Dogs meer honden opleiden om mensen met een beperking te helpen. 

Wij danken iedereen hartelijk voor de steun en wij vonden het geweldig om in het Officenter aanwezig te zijn.

Wil je Purpose Dogs blijvend steunen? Dat kan: als donateur kan je jaarlijks steunen. Met een kleine bijdrage van € 25 per jaar kunnen zij het hele jaar goede en gezonde puppy's kweken. Die puppy's worden opgeleid en zullen op hun beurt mensen met een beperking kunnen helpen een zelfstandig leven te leiden.

Word donateur 


Op zoek naar een eindejaarsgeschenk? Geef iemand eens een schenking cadeau! Met een schenking vanaf 25 euro help je Purpose Dogs al een hele stap verder. Heb je dierenliefhebbers in de familie of in je vriendenkring? Zij zullen dit geschenk vast en zeker appreciëren! 

Wil je de Purpose Dogs op een persoonlijke manier helpen? Je kunt meter of peter worden van deze honden, waardoor de gesponsorde hond bij een gastgezin kan blijven. Purpose Dogs zorgt voor de voeding, de medische opvolging en screening van de hond. 

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak