Help ons Helpen | Purpose Dogs helpt mensen met een beperking zelfstandig leven


Meer en meer mensen met een beperking willen zelfstandig wonen en leven, en dat wordt mogelijk gemaakt met een hulphond. Een hulphond, of assistentiehond, ondersteunt hulpbehoevende mensen en mensen met een beperking tijdens hun dagelijkse taken. Purpose Dogs wil meer jonge honden opleiden tot assistentiehonden, zodat meer mensen met een beperking een zelfstandig leven kunnen leiden. 

Purpose Dogs is een jonge organisatie die zich toelegt op het selecteren en kweken van hulphonden. De puppy's van moederhonden worden door "assistentiehonden verenigingen" getraind om mensen met een beperking bij te staan in hun dagelijks leven.

Steeds meer mensen met een beperking willen graag zelfstandig leven en wonen. Met een hulphond kunnen meer mensen dat ook.

In het kader van De Warmste Week komt Purpose Dogs op maandag 9 december 2019, vanaf 11u00 tot ca. 15u00 naar het Officenter in Hasselt. Ze staan bij de receptie en nemen Nova, één van hun moederhonden, mee.

Kom haar begroeten en Help ons Helpen. Wij zien jou graag op 9 december!

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak