Kom op 3 februari naar de inspiratiesessie van BestBuro en bespaar 1 minuut per mail


Bestaat jouw Outlook-inbox uit tientallen mappen, maar verlies je toch tijd met eindeloze zoektochten naar verstuurde of ontvangen e-mails? Plak je dagelijks meerdere post-its op je bureau zodat je geen belangrijke taken en klusjes zou vergeten? Sleur je nog een papieren agenda mee, terwijl je op je pc, tablet en smartphone een Outlook-agenda hebt staan?

Herkenbaar? Die frustrerende, tijdrovende manieren van werken zijn verleden tijd: in de inspiratiesessie van BestBuro zal je leren efficiënter te werken, tijd te besparen en op een gemakkelijke manier het overzicht te behouden op je mailbox en agenda. Want een optimale werkdag plan je van 's ochtends tot 's avonds in Outlook.Bespaar één minuut per mail 


Docente Elke Stultjens maakt in een interactieve en ludieke sessie van één uur een Outlook-roman van jouw e-mailthriller. Je krijgt tientallen praktische tips en tricks die meteen een positieve impact hebben op jouw workload.

Een voorproefje 


  • Jouw bestaande mappenstructuur wordt voorgoed verleden tijd. Je zal alles tien keer sneller terugvinden. 
  • Jouw post-its en papieren agenda mag je in de vuilnisbak kieperen, want je krijgt een waterdicht systeem in de plaats, waardoor je nooit meer een taak of afspraak vergeet. 

Koudwatervrees? Niet nodig! Al honderden medewerkers en ondernemers gooiden hun oude Outlook-gewoontes overboord en winnen nu dankzij de BestBuro-methode een uur tijd per werkdag.

De sessie zal op 3 februari van 12u tot 13u doorgaan in het Officenter in Maastricht. Officenter zal zorgen voor de lunch. 

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak