Uitnodiging infosessie: Hoe belangrijk is Google voor mijn business?


Waarom dit seminar?


De wereld staat bol van Internet en meer speciaal van de sociale media netwerken. Als je nog van betekenis wilt blijven, dien je dan ook digitaal overal aanwezig te zijn. Niet eenvoudig hoor ik u zeggen? Wel, dit seminar geeft u een inzicht.

  • PRAKTISCH : Met dit seminar, boordevol inzichten en advies over moderne digitale communicatie, laten wij u kennis maken met Google e.a. producten om u mee te nemen in die evolutie. Opdracht: goed gevonden worden in Google.
  • TOEKOMST: Nieuwe technologieën bieden zich aan om méér op te vallen dan uw concurrenten zoals 360° foto’s maken en augmented reality: een technologie die de realiteit en de virtuele wereld met elkaar verbindt en meer.

Voor wie is dit seminar bestemd?


Dit seminar is vooral bedoeld voor moderne bedrijfsleiders, medewerkers die instaan voor de communicatie, zelfstandigen en vrije beroepen die meer willen weten over de gang van zaken in digitale communicatie en die vooruit willen. Aarzel niet om uw vragen over dit onderwerp door te sturen naar info@uptodatewebdesign.be.

Datums en locatie


De seminars gaan steeds door in het Officenter, voorafgegaan door een ontbijt.

  • Donderdag 27/02, 19u30- 21u30 - Webinar
  • Dinsdag 03/03, 9u30-11u30 - Webinar
  • Donderdag 05/03, 8-11u - Officenter Maastricht
  • Dinsdag 10/03, 8-11u - Officenter Geel
  • Dinsdag 17/03, 8-11u - Officenter Hasselt
  • Dinsdag 24/03, 8-11u - Officenter Turnhout
  • Dinsdag 31/03, 8-11u - Officenter Leuven
  • Dinsdag 21/04, 8-11u - Officenter Brussel

Wij hebben ondertussen meer dan 380 Google reviews ontvangen over onze aanpak, opleidingen en dienstverlening. Hier kan u ze allemaal bekijken.Bekijk hier meer dan 20 getuigenissen van klanten uit verschillende sectoren die met onze hulp een groot publiek weten te bereiken:


Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak