Blij communiceren dankzij de online opleidingen van BestBuro


In deze Corona- crisis waar we zoveel mogelijk van thuis uit moeten werken en afstand moeten houden, heeft Officenter-klant Best Buro haar opleidingen online gezet. Dus jezelf bijscholen kan nog steeds, ook van thuis uit!

Daarom heeft BestBuro haar opleidingen op een online leerplatform gezet. Via dat leerplatform kan men op eigen tempo opleidingen volgen, oefeningen maken en de kennis testen. De docent is steeds aanwezig voor vragen te beantwoorden, oefeningen na te kijken of het scherm over te nemen om te helpen.

Mocht je graag meer weten over de werking hierover, kan je naar ons online leerportaal gaan https://bestburo.teachable.com/.

Een interessante opleiding voor degene die moeten thuiswerken is ‘Teams op zijn best! Digitaal communiceren’. Ziehier de inhoud van deze opleiding:
  • Wat is Teams?
  • Chatten in Teams
  • Plannen van meetings
  • Deelnemen aan meetings
  • Notuleren in meetings
  • Extern deelnemen aan een meeting

Totale opleidingsduur is ongeveer 1,5 uur.

Tarief voor deze opleiding is € 99,00 excl. btw per deelnemer. Iedere deelnemer ontvangt een geldig certificaat voor eventuele subsidies.

Bekijk hier hoe je een login kan aanmaken. Na het aan maken van het login kan je alle mogelijke opleidingen terugvinden op de site.

Er is ook een demo opleiding ter beschikking, zodat je eens kan testen hoe dit precies opgemaakt is. De demo-opleiding is ‘Office op zijn best!’ met het logo van BestBuro.

Veel succes!

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak