Ontdek hoe jij je kan beschermen tegen het Coronavirus!

corona, virus, maatregelen, officenter

Het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) heeft alvast enkele richtlijnen opgesteld om het risico op besmetting te verkleinen.

Dit is wat jij kan doen om je te beschermen tegen het Coronavirus:

  • Zorg voor goede persoonlijke hygiëne en kom niet in de buurt van zieke mensen die griepverschijnselen hebben.
  • Regelmatig handen wassen, minstens 30 seconden. Eventueel ontsmettingsgel gebruiken als dat niet mogelijk is.
  • Gebruik papieren zakdoekjes of hoest en nies in de binnenkant van een elleboog. Een papieren mondkapje dragen helpt niet tegen besmetting met het virus.
  • Maak geregeld harde oppervlakken (bureaublad, lichtknoppen, deurklinken, toetsenbord) extra schoon. Zorg voor goede ventilatie van de werkplekken.
  • Probeer je gezicht en mond niet aan te raken met je handen.
  • Wijs medewerkers met vakantieplannen op de reisadviezen van de overheid.
  • Ga niet naar gebieden waar het coronavirus voorkomt. Als dat niet anders kan, vermijd daar dan grote groepen mensen, kom niet in de buurt van boerderijen en wilde dieren.
  • Ga zorgvuldig om met de bereiding van voedsel (zeker in risicogebieden) en zorg dat eten goed is doorbakken en doorgekookt.
Officenter voorziet de komende dagen handalcohol en papieren tissues in al de gemeenschappelijke ruimtes, coworkings, vergaderzalen, flexkantoren, keukentjes en sanitaire ruimtes.

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak