Triatleet David Vanhaelen doorkruist Limburg voor een passage langs zijn collega's van Kind & Gezin


David Vanhaelen, relatiebeheerder bij Kind & Gezin, zou in juni deelnemen aan de Ironman. COVID-19 besliste daar anders over, ook de hoogmis voor menig triatleet werd uitgesteld. Dat houdt David niet tegen om voor een andere sportieve uitdaging te gaan: de relatiebeheerder bij Kind & Gezin fietste door Limburg om al zijn collega's persoonlijk - en van op afstand - een bezoekje te brengen.

Grote collegialiteit bij Kind & Gezin 

Het team van David bij Kind & Gezin in Hasselt telt 16 mensen, 16 collega's die elkaar nu al een tijdje moeten missen. Toen het nieuws over Ironman bekend raakte, beslisten David's collega's om zelf een fysieke uitdaging uit te werken. Eentje van 175 kilometer. 

Mijn collega's hebben mij uitgedaagd om elk van hen een bezoekje te brengen met de fiets

Bij het voorbijrijden werd David toegejuicht door de buren van zijn collega's. Zij hadden spandoeken en straattekeningen gemaakt, en hebben hem dus passend ontvangen en aangemoedigd bij zijn passage. 

David startte zijn ronde in Hasselt en fietste via Kuringen, Houthalen, Peer, Zonhoven, Zolder, Beverlo, Zelem, Linkhout, Schulen, Herk-de-Stad, Kortessem en Diepenbeek, om terug aan te komen in Hasselt. 175 kilometer telde de rit, een sportieve uitdaging om "u" tegen te zeggen. 


Officenter Hasselt is trots op David, en blij om te zien dat de collega's bij Kind & Gezin elkaar ook in tijden van lockdown steunen. 

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak