Leer verandering toepassen in 9 online sessies van 1 uur!

verandering; online, sessie, the Bayard Partnership, Officenter Leuven

Tijd voor verandering

Covid-19 dwingt ons allen in een nieuwe realiteit van aanpassen en veranderen. Vanaf 9 september start The Bayard Partnership, gevestigd in Officenter Leuven, met een (Engelstalige) online versie van hun Managing Change masterclass. Gedurende 9 weken leren de deelnemers, in sessies van telkens 1 uur, op interactieve wijze de meest essentiële stappen om de teamleden in hun organisatie te motiveren en te inspireren tot succesvolle veranderingen.

Deze online versie van onze Managing Change Masterclass is gebaseerd op 'The Change Manager's Handbook' van Harley Lovegrove en levert dezelfde content als het offline alternatief. De cursus levert bewezen, praktische, kant-en-klare oplossingen voor het managen van veranderingen in allerlei soorten organisaties, zowel grote als kleine.

Interesse? Neem zeker een kijkje op de website van The Bayard Partnership en schrijf je in voor deze online masterclass!

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak