Versnel je kennis samen met BAN Vlaanderen!


Business Angels Netwerk (BAN) Vlaanderen stelt een gloednieuw online en gratis opleidings-platform ter beschikking van ondernemend Vlaanderen. De WISE Academy vertaalt de rol van het netwerk in intelligente modules die alle aspecten van financiering en ondernemerschap omvatten.

BAN Vlaanderen (gevestigd in Officenter Hasselt) begeleidt ambitieuze ondernemers en privé kapitaalverschaffers vaak gedurende het hele investeringstraject.

De WISE Academy bouwt voort op de WISE-missie van BAN Vlaanderen: ondernemers en investeerders het beste advies geven. We brengen ze met elkaar in contact om hen vervolgens waar mogelijk te helpen deals af te sluiten, waarin de business angels niet alleen kapitaal, maar ook hun wijsheid in de bedrijven kunnen inbrengen. Het investeerdersnetwerk zet al jaren in op het faciliteren van wijze overeenkomsten en helpt zo een dynamisch ondernemersklimaat te scheppen in onze regio.


Ons aanbod

De WISE ACADEMY is vrij toegankelijk voor iedereen. Ze omvat momenteel een uitgebreide reeks online modules voor zowel ondernemers als ook voor business angels. Het aanbod is van unieke aard en biedt voor zowel de startende als de ervaren cursisten een goede kompas en kennisinstrument. Het is bedoeld voor wie iets nieuws wil leren, maar ook voor diegene die nog snel iets wil nakijken. 

Het streven is om een hoog kwalitatief aanbod te creëren op basis van onze theorie, onze jarenlange ervaring en in nauwe samenwerking met onze zeer gewaardeerde knowledge partners. De modules kunnen gratis en op eigen tempo online gevolgd worden. Via live Webinars, waarbij experts antwoorden geven op alle vragen, kunnen ondernemers en investeerders deze kennis verdiepen.

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak