Diverse opslag,- en bedrijfsruimtes te huur op een toplocatie in Maastricht!Op een toplocatie in Maastricht, namelijk het Officenter, zijn er diverse opslag,- en bedrijfsruimtes te huur. 

Deze opslagruimtes zijn direct beschikbaar:
  • +/- 300 m² opslag- en productieruimte met 4 grote sectionaal poorten
  • +/- 150 m² opslag met een eigen ingang en alarm
  • +/- 40 m² opslag met een eigen ingang en alarm

Door de centrale ligging leent de locatie zich voor vele doeleinden: opslagruimte, atelier, distributiecentrum, taxistandplaats, tentoonstellingsruimte, showroom, trainingsruimte enzovoort. Ideaal is de ruime parkeerplaats waar gebruik van kan worden gemaakt. 

Voor meer informatie of een rondleiding kunt u terecht bij Officenter op nummer 043 7600 100 of via mail maastricht@officenter.eu Of neem alvast een kijkje op https://www.officenter.eu/nl/albums/locatie/maastricht/kantoren-maastricht

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak