Bestel jouw Sinterklaas ontbijt bij QuizienDe Sint is in het land, een feest voor groot en klein. Een feest dat wij graag meevieren. De goede man komt niet met lege handen, nee hoor, hij heeft heel wat voor jullie in petto! 

Geniet op 6 december samen met je kinderen van een heerlijk Sinterklaas ontbijt, speciaal voor jullie aan huis geleverd op 5 en 6 december. 

Ontbijtmand 2 personen €55


Een fles cava, vers sapje, koffiekoeken, broodjes, zoet beleg, hartig beleg, dessert, fruit, yoghurt, granola en een eitje.

Sinterklaashuisje KIDS €12,50


Vers sapje, 2 mini chocoladebroodjes, 3 mini broodjes/sandwiches kaas en ham, minidonut, brownie, hard gekookt eitje en natuurlijk veel lekkers van de Sint.


Aan huis geleverd op 5 en 6 december


Wil je graag een originele verassing voor je kinderen, kleinkinderen, mete- of petekind?? 
Reserveer dan nu jouw Sinterklaas ontbijt! 

Bestel telefonisch of via e-mail: 
Tel: 00 32 (0)11 87 08 22 | Email: info@quizien.com

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak