Stem Officenter-klant Karin Van De Velde naar Trends Manager van het JaarKarin Van De Velde van Callexel maakt kans op de titel van Trends Manager van het Jaar. Karin is met Callexel klant in Officenter Maastricht, Leuven en Turnhout. 

In 2009 richtte Karin het contactcenter Callexcell op. Vandaag stelt ze een 600-tal medewerkers tewerk. In het klantenportfolio vind je grote namen uit de energie-, telecom-, retail-, pharma- en financiële sector. Van Lampiris en Telenet tot Nespresso, JBC en Carrefour. 

Karin Van De Velde weet wat ze wilt. Als CEO van Callexcell is ze nuchter maar tegelijkertijd ook gezond ambitieus. Ze straalt succes uit en geniet dagelijks van de teamspirit op de werkvloer. Ze werkt zelf keihard en staat ’s maandags om 3u30 op om de week goed te starten. Maar ze neemt op tijd en stond ook voldoende me-time.

Zoals je ziet, is Karin een inspirerende vrouw, iemand die de titel van Trends Manager van het Jaar dubbel en dik verdient. 


*Stemmen kan tot en met 6 december

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak