Vastberaden vertegenwoordiger van krantenwinkelsEen krantenwinkel runnen is anno 2020 een stevige uitdaging. Perstablo staat eigenaars en uitbaters hierin bij. De federatie vertegenwoordigt en ondersteunt Belgische dagbladhandels, onder meer door de dialoog met talloze partners af te trappen. Van bpost, over de Nationale Loterij, tot uitgevers. Het doel? Acties opzetten en voordelen creëren voor de krantenwinkels. Waar nodig, starten ze zelfs het debat met de overheid. Een constructieve bruggenbouwer!

Problemen met een kassasysteem? Financiële zorgen bij de uitbaters? Aanslepende wegenwerken? Perstablo schakelt razendsnel en zoekt naar een effectieve oplossing op korte termijn. De federatie is ervan overtuigd dat dagbladhandels een belangrijke rol spelen in de samenleving. Daarvoor gaan ze graag the extra mile.

Perstablo startte in 1993 als een Oost-Vlaams initiatief. Vandaag telt de federatie meer dan 350 leden en werkt ze vanuit Officenter Brussel. Hoewel de sector onder druk staat, kijkt Perstablo met een positieve blik naar de toekomst. Binnen vijf jaar mikken ze op 60% vertegenwoordiging, verspreid over het hele land.

“De Happy Client Assistants zijn super en dat mag gezegd worden. Ze verwelkomen u steeds met een vriendelijk woord en een leuke babbel. Wat u ook vraagt, niets is hen te veel. Voor zoveel klantgerichtheid verdienen ze het grootste boeket bloemen!”

BEDRIJFSINFO

https://www.perstablo.be/

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak