Energie-installaties met de focus op duurzaamheidETS

Bouwen of verbouwen vanuit een energievriendelijk standpunt? Energie-installatiebedrijf ETS uit Geel plaatst alle technische installaties in woningen en publieke gebouwen en dit van ontwerp tot inbedrijfstelling en nazorg. In het kader van toenemende technologische en wetgevende ontwikkelingen, bundelt ETS alle technieken onder één dak. Zo vormen ze het centraal aanspreekpunt voor bouwheren, architecten en openbare besturen.

Of het nu gaat om zonnesystemen voor opwekking van stroom en aanmaak van warm water, recuperatie van hemelwater, ventilatiesystemen of geothermische warmetpompen en-koppelingen: de ETS-medewerkers hebben de nodige kennis en certificaten op zak om alle installaties zelf te plaatsen en te keuren. Dat doen ze in vaste ploegen én volgens een haarscherpe planning, want de technici betreden de werf pas wanneer elke stap 100% is voorbereid. 

Vergrijzing, samengestelde gezinnen, minder open ruimte, … Samen met de maatschappelijke ontwikkelingen, verandert ook onze manier van wonen. Woonvormen zoals co-housing, zorgwoningen en instapwoningen winnen anno 2019 steeds meer aan belang. ETS heeft alle expertise in huis om snel in te spelen op deze toekomstige woontrends. 

“Officenter biedt een flexibele instapvorm op maat van de startende ondernemer. Een onberispelijke infrastructuur, een hippe look & feel, een gezellige coffee corner, … Maar vooral de vriendelijke onthaaldames van Officenter en het prikkelend enthousiasme onder de verschillende ondernemers zorgen voor een positieve vibe!”

BEDRIJFSINFO

http://www.uweigenenergie.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak