PRIMEUR: opnamestudio in Officenter VilvoordeWij hebben groot nieuws, we hebben namelijk een opnamestudio in Officenter Vilvoorde! We willen deze professionele studio graag met jullie delen, daarom kunnen alle Officenter klanten er GRATIS gebruik van maken. Je leest het goed: gratis. Wil je dus een bedrijfsvideo, interview of vlog opnemen? Vanaf nu kan dat in onze opnamestudio in Officenter Vilvoorde. 

Hoe ziet de opnamestudio eruit en hoe kan jij er gebruik van maken? 


In onderstaande video zie je al hoe onze opnamestudio eruit ziet. 


Ambits, coworkingfix klant in Officenter Vilvoorde, maakte al gebruik van onze opnamestudio. 

Ambits zorgt voor versnelde en blijvende ontwikkeling van leiderschaps- en people management competenties d.m.v. mentoring: ervaren mentoren met een bewezen track record als people manager die vanuit hun ervaring, wijsheid, maar ook blutsen en builen heel concreet advies geven aan managers. Door hen een ervaren business leader als mentor te geven, zorgen we ervoor dat er op korte termijn zichtbare impact wordt gerealiseerd. 

Waarom video inzetten voor jouw bedrijf? 


  • Je kunt een video kan meerdere malen gebruiken. Zo kun je hem delen op social media en op je website gebruiken, maar ook tonen bij beurzen en presentaties. 
  • Een filmpje kan een complex probleem, product of dienst makkelijk uitleggen. Door middel van bewegend beeld kunnen bepaalde dingen een stuk duidelijker worden gemaakt dan met tekst en afbeeldingen.
  • Video content is makkelijker te consumeren dan geschreven content. Om een blog te lezen moet je je vaak goed concentreren, anders mis je dingen. Bij video’s hoef je zelf niet zoveel moeite te doen om de inhoud te begrijpen. Wanneer mensen geen zin hebben in een lang artikel, zullen ze een korte video eerder kijken.
  • Door als bedrijf video’s uit te brengen geef je jouw organisatie een gezicht. Mensen krijgen nét iets meer te zien van je bedrijf en voelen zich daardoor eerder verbonden.

Tips om zelf aan de slag te gaan


Wanneer je weet wat je op welke manier in beeld wilt brengen, kan je tijdens de opnames focussen op jezelf en de boodschap. Daarom hebben we enkele tips voor je opgelijst. 

Schrijf op voorhand een kort script, met daarin het antwoord op volgende vragen:

  • Wie/wat komt op welke manier in beeld?
  • Welk verhaal wil je vertellen?
  • Welke achtergrond gebruik je?

Wil jij ook gebruik maken van onze opnamestudio? 


Onze opnamestudio is GRATIS voor onze Officenter klanten! 

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak