Solide bouwpartner met familiaal karakterDCA

Een bouwproject tot in de puntjes voorbereiden, uitvoeren, opvolgen en afwerken? U vraagt, DCA bouwt. In 1969 legde Eric De Clercq de eerste steen van DCA in Turnhout. Een ambitieus plan dat niet binnen de stadsgrenzen bleef, want al snel volgden verschillende vestigingen in Beerse, Olen, Aarschot en Aartselaar. Sindsdien realiseert DCA bouw-, woon- en wegenbouwprojecten van de hoogste kwaliteit, zowel voor privé opdrachtgevers als voor de overheid. 

Bouwen is meer dan alleen stenen op elkaar zetten. Met meer dan 50 jaar ervaring op de teller, evolueerde DCA van kleinschalige verhardings- en rioleringsonderneming naar een multidisciplinair bouwbedrijf met verschillende afdelingen en zusterondernemingen. Bouw, wegenbouw, projectontwikkeling, een eigen afdeling prefabbeton en wapeningsijzer, … DCA verzamelt alle bouwdisciplines onder één dak zonder het familiaal karakter uit het oog te verliezen. 

Waar DCA zich de laatste jaren vooral toelegde op uitbreiding en integratie, wil de ambitieuze bouwfirma vandaag haar kwaliteit behouden, aanscherpen en perfectioneren. De hoogwaardige materialen, gespecialiseerde ploegen en duurzame partnerships zetten alvast de standaard.

“Naast onze hoofdzetel in Beerse werken we via een aantal satellietkantoren in Vlaanderen. Een soepele werkmethode die precies past bij Officenter A12! Een vlotte co-workingruimte, een snelle werkplek onderweg naar een werfbezoek, … Met haar flexkantoren speelt Officenter handig in op de mobiliteit.”

BEDRIJFSINFO

http://www.dca.be

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak