Neem deel aan de workshop "Project management = een manier van denken & handelen" van Officenter-klant WISLWil jij de basisprincipes van project management goed onder de knie krijgen zodat je de nodige handvaten hebt om een project tot een goed einde te brengen? Officenter-klant WISL nodigt jou uit voor een workshop project management. Zij leren je welke stappen belangrijk zijn en waarom. 

Met deze nieuwe inzichten creëer je als het ware een oplossingsgerichte en structurele manier van handelen en denken en net daarom is het toepasbaar op elk project in elk bedrijf… groot of klein!

Deze workshop focust vooral op de HOE en minder op de WAT. Wat wil dit zeggen?


In een project is het een evidentie om mensen met de juiste expertise aan tafel te hebben, maar de manier waarop je je voorbereidt als project manager, de manier waarop je iedereen door het project loods, de opvolging vergemakkelijkt en het ook formeel afrondt, is waar het hier om draait. 

WIE:


Deze workshop is een aanrader dus voor iedereen die nu (of in de toekomst) deel uitmaakt van een project team, zelf een project moet leiden of iedereen die zich graag meester maakt van een gestructureerde manier van aanpakken.

“A project is complete when it starts working for you, rather than you working for it” – Scott Allen

In deze 3 uur durende workshop zullen we volgende onderwerpen bekijken: 
  • De verschillende fases van project management
  • Hoe maak ik een blitse start?
  • Succesfactoren en valkuilen
  • De verschillende functies en verantwoordelijkheden van project teamleden
  • Welke middelen kunnen mij ondersteunen tijdens de projectopvolging?
  • Het belang van goede communicatie voor, tijdens en na het project

Wil jij de basisprincipes van project management goed onder de knie krijgen zodat je de nodige handvaten hebt om een project tot een goed einde te brengen?

Dan ben je in deze workshop aan het juiste adres!

Schrijf je in voor deze workshop

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak