David Vanhaelen (Kind & Gezin) neemt zondag deel aan Ironman Hamburg



David Vanhaelen, relatiebeheerder bij Kind & Gezin (sinds jaar en dag actief vanuit Officenter), maakt nu zondag 29 augustus, zijn droom waar: hij neemt na twee jaar voorbereiding deel aan de Ironman triathlon in Hamburg.

Hij is perfect voorbereid. "Ik ben fysiek nog nooit zo fit geweest en ben er ook mentaal helemaal klaar voor om zondag te knallen", klinkt het enthousiast. Ergens tussen 6.45 uur en 7.25 uur start hij zondag samen met en tussen de andere 'age-groupers'.

Volg het live

Je kan zijn race live volgen via de 'Ironman Tracker' app die je kan downloaden in de Google Play Store of de App Store van iPhone. Selecteer vervolgens 'Ironman Hamburg' in de lijst en zoek op 'David Vanhaelen' of via zijn startnummer 1001.

Heel veel succes, David! En alvast van harte gefeliciteerd met je deelname!

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak