Webhero TV zet Huis Erika Thijs in de bloemetjes


Sandra Duque en Myriam Thijs zijn twee ondernemende vrouwen met het hart op de juiste plaats. Hun missie? De droom van Erika Thijs verderzetten. Samen richtten ze Huis Erika Thijs op, een toekomstplaats voor mensen met kanker die willen praten over hun ziekte, of zij die op zoek zijn naar meer informatie en steun, waaronder familie en vrienden. Deze ontmoetingsplaats brengt mensen samen om hun verhaal te dragen, delen, leren aanvaarden en plaatsen. Bij hen kom je als gast en niet als patiënt. 


Hun partner Webhero TV nam met veel plezier een kijkje bij deze non-profit organisatie. In hun reeks "Goede doelen" maak je elke dinsdag kennis met Belgische goede doelen. Huis Erika Thijs werd alvast in de bloemetjes gezet. In dit interview tonen Sandra en Myriam hun drijfveer en maak je kennis met de dagelijkse werking van hun open huis. De gemotiveerde vrijwilligers zorgen voor individuele begeleiding en organiseren groepsactiviteiten. Ook zij worden begeleid en gecoacht door professionele hulpverleners. Een luisterend oor en helpende hand bieden in tijden van nood. Dat is waar Huis Erika Thijs voor staat.

Bekijk hier de hartverwarmende aflevering.


Wil je Huis Erika Thijs steunen of er als vrijwilliger werken? Meer informatie vind je hier.

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak