OFFICENTER SPONSORT BERGBEKLIMMERS TEN VOORDELE VAN “KINDEREN KANKERVRIJ”


Dit voorjaar beklimmen vijf geneeskunde studenten van Universiteit Maastricht,  Fauve, Basil, Lisa, David en Anneleen, de Bishorn (4153 meter) in Zwitserland om geld op te halen voor de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) met de organisatie Naar de Top voor KiKa.

Het doel hierbij is om 7500 euro op te halen, dat rechtstreeks gaat naar onderzoek over de behandeling van neuroblastoom bij kinderen. Jaarlijks krijgen ongeveer 800 kinderen in België en Nederland kanker. Van alle kinderen die onder deze ziekte lijden, overleeft 25% de ziekte niet.

Er wordt nog te weinig specifiek onderzoek gedaan naar kinderkanker en effectieve behandelingen hiervoor. Het gaat om een relatief kleine doelgroep en is vaak niet financieel rendabel voor farmaceuten. Zo blijven innovaties in kankerbehandelingen uit.Officenter (Maastricht) was onmiddellijk enthousiast om zich in te zetten voor dit belangrijke doel en doneerde een mooie som.

Lever jij graag een bijdrage en ga je de strijd aan tegen kinderkanker? Mail dan naar klimmenvoorkika@gmail.com of surf naar  https://www.actievoorkika.nl/anneleen-basil-david-fauve-en-lisa

#kika #hartopdejuisteplaats #bijdrageaankinderenmetkanker #officentersponsort

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak