Huldiging bij Officenter van kersvers bekerwinnaar Hubo Limburg United


Hubo Limburg United won afgelopen zondag de finale van de Beker van België!
Wij van Officenter, de thuisbasis van deze basketbalploeg, zijn dan ook enorm fier op hun prestatie!

Sinds de opstart van de club 8 jaar geleden heeft het HLU-secretariaat een vast kantoor in Officenter Hasselt. Door de jaren heen hebben Christa Jouck & Koen Batsleer de club dan ook gesteund zowel op als naast het veld. 

Met 2 supportersbussen vol "buren" uit het Officenter zakte wij afgelopen zondag mee af naar Vorst Nationaal en waren wij vanop de eerste rij getuige van dit historisch moment!Morgen, donderdag 17 maart, wordt de ploeg (als verrassing) gehuldigd na hun video sessie van 13u00. Naast een applausmoment van alle Officenter Hasselt klanten, zal er een woordje volgen van Zoubida Barka, Directeur Klantenrelaties Officenter, en Raymond Westphalen, headcoach HLU.   We nodigen alle Officenter klanten en bezoekers uit om aanwezig te zijn en met ons te klinken op deze succesvolle samenwerking. Afspraak om 12u50 in de ontvangstruimte van Officenter Hasselt. 

#officentertrots #hubolimburgunited #bekervanbelgie #onzekampioenenLaatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak