Privé chauffeurs van Troom vervoeren Officenter klanten


Hoe fantastisch is het, om met uw eigen wagen vervoerd te worden? Tijd die u nuttig kan gebruiken om te vergaderen, te brainstormen, aan een presentatie te werken of om u voor te bereiden op uw volgend bezoek? Dat kan, met Troom!

Troom heeft een app ontwikkeld dat het mogelijk maakt om opgeleide student-chauffeurs in te schakelen die u rijden in het comfort van uw eigen wagen.

Bij Officenter denken we voortdurend na over initiatieven die het gemak en werkplezier van onze klanten verhogen. Troom biedt een gelijkaardige dienstverlening en dat heeft geleid tot een snelle en sterke samenwerking. Wij zijn alvast heel enthousiast!

Wil je meer weten? www.troom.be/Officenter

#samenwerkingtroom #troomdrivers #topdienstverlening #meertijd #efficiëntie
Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak