Veilig en productief met Troom


Bij Officenter staan we sinds dag één in voor de ontzorging, het gemak en de productiviteit van onze klanten. Troom is een nieuw initiatief dat uw reis- en werktijd vergemakkelijkt en uw rit efficiënter maakt. Met veel enthousiasme slaan Officenter en Troom de handen in elkaar!

Troom is de ideale manier om het maximale uit uw rijtijd te halen. Want die verloren rijtijd zet u nu efficiënt om in werktijd en dat in het comfort van uw eigen wagen.

Benieuwd? Bezoek dan zeker eens de webpagina van Troom exclusief voor Officenter klanten, via deze link www.troom.be/officenter.

VOUCHER
Hoe werkt het precies?

·       Via de Troom-app kan u een student privé-chauffeur boeken die zorgt voor een vlotte verplaatsing van A naar B en terug en dat in je eigen wagen. Makkelijk en comfortabel, toch?

·       Wat kost het?

o   22,5 euro per uur (exclusief 6% btw)

o   0,25 euro per kilometer dat de chauffeur rijdt om tot op je locatie te geraken met zijn/haar eigen wagen

o   Op factuur·       Hoe vroeger u boekt hoe zekerder u bent van een chauffeur. Wij raden aan zeker 1 dag op voorhand de rit te boeken. 

Overtuigd? Of bijna? Download de app, gebruik de voucher en probeer het eens uit! U zal versteld staan van het comfort en de rust in uw eigen wagen.

Veel plezier!Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak