Loop jij met ons mee?


Beleef je graag onder collega’s een sportieve activiteit? Een leuke teambuilding of wil je je eigen prestaties overtreffen? Doe dan - samen met Officenter - mee aan één van de loopwedstrijden.

Onze loopkalender vullen we met enkele aantrekkelijke wedstrijden, toegankelijk en open voor iedereen. Het enige wat je mag doen is je inschrijven en jouw collega’s stimuleren om ook mee te lopen.
Oh ja, en misschien op voorhand al wat gaan trainen… :-)

  • 24 april: The Baloise 10 Miles
  • 14 mei: Maastricht Running festival
  • 28 mei: De 20 km door Brussel
  • 8 oktober: Dwars door Hasselt


Zondag 24 april 2023  

Hoe klinken de 10 Miles jou in de oren? Hoe fantastisch is het om jezelf aan de start te zien van het grootste loopfeest van het land: de Baloise Antwerp 10 Miles! Beleef een ongeëvenaarde sfeer bij start en finish, 16 km lang feest door de straten van Antwerpen.

Is 10 miles iets te ver voor je? Dan kan je ook meedoen aan de Short Run van 6,8 km.

Officenter doet alvast mee en we worden rijkelijk bevoorraad met sportdranken van AA-Drinks  (met dank aan United Soft Drinks - klant bij Officenter Turnhout).

Schrijf je snel in via onderstaande QR-code (of klik hier) en bestel alvast jouw loop-Tshirt van Officenter!Tot binnenkort!

Team Officenter

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak