Klant in de kijker bij Officenter Geel


 Flying Service is sinds vorig jaar happy customer in Officenter Geel en vertelt over hun ervaringen bij Officenter:   

"Flexibele huuroplossingen zoals bij Officenter zijn ideaal voor ons. Zeker gezien onze expansie in de Kempen en Limburg momenteel. Een toekomstig kantoor in Antwerpen zou ook nog handig zijn, want het smaakt naar meer."

Wie is Flying Service?

FLYING SERVICE VOOR HORECA, HOSPITALITY & EVENTS

‘Flying Service & Kitchenstaff’ stelt sinds 2004 professionele horecamedewerkers tewerk. Eerst onder het concept van project sourcing, daarna als voorwaardig uitzendbureau.

Van het leveren van personeel voor de keuken, een bedrijfsrestaurant, de horeca in het algemeen tot koken op Tomorrowland… maatwerk is de norm. Wie op zoek is naar de ultieme job in horeca, hospitality of events mag zich altijd aanmelden. Want werken tijdens de bekendste events en op de leukste locaties is echt bijzonder.

Flying Service & Kitchenstaff spreekt de taal van de klant én de medewerkers. In ieder geval: als je bij een volgende voetbalmatch in eerste klasse een drankje bestelt, of een snack neemt op de veldcross, dan is de kans groot dat je geholpen wordt door iemand van het team.Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak