Klant in de kijker bij Officenter Genk


Certipower is sinds vorig jaar happy customer in Officenter Genk en vertelt over hun ervaringen bij Officenter:   

"Omdat wij service hoog in het vaandel dragen, waren we op zoek naar een locatie met dezelfde filosofie. Bij Officenter klopt het plaatje volledig. Een waardevolle aanvulling en top Limburgse uitvalsbasis bovenop onze vestiging in Roeselare."

Wie is Certipower?

CHARGE @ WORK & HOME

Als Belgisch specialist in laadinfrastructuur geeft Certipower het elektrische vervoer een serieuze duw in de rug. Met 1.300 geplaatste laadpunten en een landelijk gerichte service levert Certipower alvast een belangrijke bijdrage. 

Certipower informeert over subsidies, adviseert qua energiemanagement, installeert de beste laadoplossingen en zorgt voor het beheer en onderhoud van de laadinfrastructuur. 

De toekomst is duidelijk: de markt kreunt om meer laadpunten. Werk aan de winkel dus, met een verdere focus op kwaliteit en service om mensen te ontzorgen. Nieuw technisch en sales talent dat wil meebouwen aan het succes van Certipower is trouwens altijd welkom.Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak