Klant in de kijker bij Officenter Beringen


Flanders@work is sinds vorig jaar happy customer in Officenter Beringen en vertelt over hun ervaringen bij Officenter: 

“Vermits we klanten hebben in diverse regio’s, is de flexibiliteit en variëteit aan locaties van Officenter een grote plus. Zo kunnen we in de buurt van de klant kandidaten rekruteren. Ook voor de uitbreiding van ons eigen kantoornetwerk is Officenter interessant, zeker omwille van de mooie en professionele uitstraling. Daarnaast is de ondersteuning van het personeel aan de receptie uitmuntend. Het is een relatie die in 2 richtingen gaat en werkt.”

Wie is Flanders@work?

OUT OF THE BOX PARTNER VOOR JE MENSELIJK KAPITAAL

Noem Flanders@Work niet zomaar een uitzendkantoor. Het is in eerste instantie je recruteringspartner met out of the box werving en selectie. Maar ook op lange termijn houden ze vinger aan de pols wat betreft payrolling of projectmatige ondersteuning. Terwijl jij focust op de job, zorgen experts voor je menselijk kapitaal: planning, opvolging én administratie. 

Kom eens kennismaken!

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak