Klant in de kijker bij Officenter Turnhout


Contineo is al sinds 2012 happy customer in Officenter Turnhout en vertelt over hun ervaringen bij Officenter:     

“Wat 10 jaar geleden startte als tijdelijke oplossing, blijkt vandaag een duurzaam partnership. De instapklare kantoren en ontzorging van A tot Z zijn de grote troeven van Officenter. Ander voordeel is de mogelijkheid tot netwerken met andere bedrijven in het gebouw. Contineo groeide de afgelopen jaren. Officenter groeide met ons mee en bood telkens een pasklare oplossing."

Wie is Contineo?

PROACTIEVE IT-COACH

Beheer je IT ineens goed, met Contineo – een ervaren team van ITcoaches onder leiding van Jan Mertens. Samen zetten zij in op IT als troef voor meer groei bij klanten in de meest uiteenlopende sectoren. En met succes. Daar zit het Fully Managed IT-pakket voor iets tussen. Dat is de basis waarop Contineo alle andere diensten voor kmo’s verder uitbouwt: Cloud computing, draadloze netwerken, VOIP-telefonie, hardware en software.

De Fully Managed IT-formules zorgen voor meer bescherming, beveiliging, beheer en onderhoud van computers, laptops, routers, servers, switches, firewalls enz. Contineo waakt proactief over de complete IT-omgeving. En verder blinken deze experts uit in:

• Open communicatie – er ontstaat steevast een vertrouwensband met elke klant.

• Positieve contactmomenten – de IT’ers spreken op vaste tijdstippen met je af om vinger aan de pols te houden.

• Intensieve samenwerking – bedrijven hangen niet vast aan langdurige contracten, ze zijn zelfs maandelijks opzegbaar. Natuurlijk streeft Contineo naar klantenrelaties voor het leven. Maar niet door verbintenissen te sluiten, wel door samenwerkingen te intensiveren.

Starpunt is een netwerkscan met 100% onafhankelijk advies, hier aan te

vragen: info@contineo.be.Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak