Klant in de kijker bij Officenter Aalst


"Watcherr" zijn sinds vorig jaar happy customer in Officenter Aalst en vertellen over hun ervaringen bij Officenter:   

Officenter is een zeer flexibele werkplek waardoor we onze teamgenoten en externe partijen overal in België kunnen ontmoeten. Zelfs als we dezelfde dag nog een vergaderruimte nodig hebben, is er altijd plaats. De opslagfaciliteiten het vriendelijke personeel en de bistro zijn ook grote troeven.

Wie is Watcherr?

EEN BOOST VOOR DE HEALTHCARE SECTOR

Watcherr brengt gemoedsrust als hoogtechnologische gezondheidsmonitoring voor woonzorgcentra, ziekenhuizen, tehuizen en de eigen woning. Het heeft een zorgoproepsysteem met geïntegreerde data-analyse om de gezondheidssituatie van bewoners en gebruikers op te volgen, alsook noodgevallen te voorkomen en te detecteren. Zowel in België als internationaal tekent Watcherr een mooie groei op, met o.a. recent gesloten partnerships met gezondheidspartners en distributeurs in de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk.Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak