Officenter lanceert Well-being manager voor interne klanten


Officenter slaat de handen in elkaar met Ready2Improve en stelt vandaag haar nieuwste service aan u voor:  De Well-being manager!

“De Well-being manager is een welzijnsexpert - en adviseur - die de Officenter-klanten en hun medewerkers bijstaat in hun welzijns-en gezondheidsbeleid,” aldus Seppe Rotthier. “We zijn alvast begonnen met de adviesgesprekken waar we samen met een bedrijf kijken hoe we hen vitaler en gezonder kunnen maken en overlopen wat Officenter allemaal aan te bieden heeft

Welzijn op het werk  is geen luxe maar een must! 1-op-1 gesprekken horen daarbij.
Welzijn op het werk is geen luxe maar een must! 1-op-1 gesprekken horen daarbij.

Waarom is het zo belangrijk geworden om in te zetten op welzijn op het werk?

Bernd Cambré, de andere Well-being Manager, licht verder toe: “Elk bedrijf, hoe groot of hoe klein ook, heeft baat bij een welzijnsbeleid. Het is essentieel voor een duurzame groei van een organisatie om ook het menselijke aspect daarin mee te nemen. Dat is niet altijd makkelijk in deze snel veranderende tijden.”

 Wil je op de hoogte worden gebracht van de welzijnsacties die Officenter reeds aanbiedt? Stuur ons een mailtje via seppe_rotthier@ready2improve.eu en we contacteren je zo snel mogelijk.    

PS binnenkort komt de Energy Experience Day terug naar jouw Officenter! Een dag in het teken van welzijn.

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak