Coworking spaces: De toekomst van flexibel werken


Coworking spaces zijn de toekomst als je van flexibiliteit houdt. Of je nu een freelancer, een start-up of een kleine ondernemer bent, deze ruimtes bieden de ideale oplossing voor een flexibele werkplek in een sociale omgeving. "Flexibel en hybride werken" wordt steeds populairder bij Officenter en daarom worden onze Coworking spaces steeds belangrijker. 

Wat is een coworking space?

Soms is het als kleine ondernemer of start-up moeilijk om een betaalbare werkplek te vinden. Om professioneel van start te kunnen gaan is een Coworking werkplek dan wel interessant. Een plaatsje aan de Coworking space is er eentje die wordt gedeeld door verschillende professionals, collega's of bedrijven. Het biedt de perfecte omgeving voor onze klanten die op zoek zijn naar een inspirerende en efficiënte ruimte om te werken. Bovendien helpt coworken je om gemakkelijk contacten te leggen. Coworking is immers een uitstekende manier  om je netwerk uit te breiden. Je ontmoet er andere ondernemers waarmee je kunt samenwerken en van kunt leren. Dit maakt het gemakkelijker om nieuwe klanten en opdrachten te krijgen en je bedrijf te laten groeien.

Zet je waar je maar wilt

Coworking Spaces geven je volledige vrijheid! De vrijheid om te kiezen waar, wanneer, hoe en met wie je wil werken, volledig aangepast aan je werkschema of -behoefte. Je kiest op welke dagen van de week je komt werken en wisselt eventueel af met een collega.  Je kiest ook of je plaatsneemt aan de Coworking space (een 6 of 8-koppig eiland), of je werkt rechtstaand aan de ergonomische standing desks. Nood aan afzondering, dan kies je voor één van de  open meetingboxes. Of heb je een 1-op-1 gesprek ingepland? Dan reserveer je een flexkantoor en geniet je volledige privacy. 


Coworking space in Officenter Geel, Kleinhoefstraat 5
Coworking space in Officenter Geel, Kleinhoefstraat 5

De gemeenschappelijke ruimtes bij Officenter zijn zo ingericht dat je een verscheidenheid aan zitplaatsen treft.

Goedkoop en toch professioneel

 Een Coworking-formule heb je al voor 280 € per maand en geeft je onbeperkt toegang tot alle Coworking spaces van Officenter over heel Vlaanderen (en in Maastricht). Bovendien kan je gebruik maken van de meer dan 90 vergaderzalen of kan je tot 16 halve dagen per maand een kantoor gratis "huren". 

Coworking spaces zijn op dit moment al erg populair, maar ze worden in de toekomst alleen maar belangrijker. Dit komt omdat ook grote bedrijven en multinationals hun werknemers de keuze geven om én van thuis uit én dicht bij huis te laten werken. Met onze lokale Officenters, gelegen in Leuven, Zaventem, Vilvoorde, Aalst, Antwerpen, Turnhout, Geel, Pelt, Beringen, Genk, Sint-Truiden, Hasselt en Maastricht, vormt dat geen probleem en is er dus altijd wel eentje in de buurt.

Innovatief

Bovendien worden Coworking spaces steeds innovatiever. Er worden steeds meer diensten aangeboden, zoals bijvoorbeeld postbehandeling, beantwoorden van telefonie, cateringservices en geavanceerde Zoommogelijkheden. Coworking spaces zijn ook steeds meer gericht op duurzaamheid en groen ondernemen. Dit maakt ze niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor de gezondheid en het welzijn van de gebruikers.

Zin om eens gratis te komen testen? Neem contact op met zoubida@officenter.eu en kom snel de voordelen van flexibel en innovatief werken ontdekken!

Officenter

Officenter

OFFICE. MEETING. COWORKING. Gemeubelde kantoren en flex bureaus huren per dag, week, maand of jaar.

ONTDEK MEER

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak