O wandelbaar België...


🌟 Genoten van een verkwikkende Wandel(meet)ing op deze Nationale Feestdag? 🌳

Vandaag vieren we niet alleen de nationale feestdag, maar het was ook een perfecte gelegenheid om quality time door te brengen met je gezin en te genieten van een ontspannende wandeling. Maar wist je dat een wandeling ook op het werk mogelijk is? In iedere vestiging van Officenter kunnen onze klanten kiezen voor een wandelmeeting in plaats van het reserveren van een vergaderzaal op traditionele wijze. Nadien krijgen ze een heerlijk drankje aangeboden in onze bistro. Een wandelmeeting - of een Weeting - betekent een "wandelende meeting" en is ideaal voor kleine groepen die uit zijn op een open gesprek, bijvoorbeeld een evaluatie- of functioneringsgesprek. In elke vestiging van Officenter liggen uitgestippelde wandelroutes ter beschikking. Je hebt wandelroutes van 30 minuten of heen en terug-routes van een uurtje.

Wandel je vergadering in, maak je hoofd leeg en geniet van een gratis drankje achteraf!☕️ Onze wellbeing-coaches van @ready to improve alsook @Lien Keulemans van @Sparkle consulting hebben het al uitgetest bij Officenter en zijn erg enthousiast over deze nieuwe ervaring.

🚶‍♂️ "We zitten al zo veel en te lang op een stoel. Daarom proberen we nieuwe manieren uit en willen we zaken combineren. Het idee erachter is dat beweging en frisse lucht de creativiteit, productiviteit en gezondheid van onze medewerkers stimuleren. 🥾 Tijdens een wandelmeeting zijn ze één voor één spontaan gemotiveerd om actief deel te nemen aan de vergadering, maar dan in een ontspannen en gezonde omgeving. Het brengt iedereen tot rust en toch voel je je energiek."😁

Daarnaast biedt een wandelmeeting ook een verandering van omgeving, wat de inspiratie en het genereren van nieuwe ideeën kan bevorderen. 🧐 Een rondje wandelen doet je ontdekken hoe je de frisse lucht en natuur kunt benutten om nieuwe perspectieven en innovatieve oplossingen te vinden. Zeker de moeite om het uit te testen!

Dus waarom zou je je vergadering niet naar buiten verplaatsen en de voordelen van een wandelmeeting ervaren?

Geen verrassingen

Vergeet in de meeting request je genodigden niet te melden om sneakers of wandelschoenen mee te brengen. Als je er niet comfortabel bijloopt (bijvoorbeeld op high heels of in nieuwe schoenen :-)) mis je halvelings het effect van het wandelend overleg. Ook fijn om een vestje of regenjas mee te brengen. Je medewerkers kunnen zich er dus op voorzien als je ze op voorhand informeert.

Indien je vandaag de tijd nam om te genieten van de schoonheid van wandelbaar België, van de natuur met je gezin of van het feestelijk defilé, overweeg dan ook om vanaf maandag werkgerelateerde wandelmeetings te houden. 🌿

Bij Officenter staan we klaar om je te ondersteunen bij het plannen van jouw volgende wandelmeeting. Vraag info aan het onthaal van elk Officenter en verras je medewerkers met deze atypische manier van vergadering. Succes gegarandeerd! 

@Officenter Group #wandelmeetings #weeting #gezondvergaderen #vergadereninbuitenlucht #newwayofmeetings #stressvermindering #productiviteit #wellbeing #welzijnophetwerk @readytoimprove @zoubida barka

Officenter

Officenter

OFFICE. MEETING. COWORKING. Gemeubelde kantoren en flex bureaus huren per dag, week, maand of jaar.

ONTDEK MEER

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak