50% in 5 weken!


Fier dat we de voorbije 5 weken al ongeveer 50% van de mee-investerende ondernemers hebben gevonden die samen met ons Officenter Mechelen willen realiseren.

Nu nog 5 weken om de tweede 50% samen te brengen. Ken je ondernemers die samen met ons een Officenter in Mechelen willen realiseren, op basis van de aankoop van een ideaal gebouw dat we nog dit jaar willen renoveren en feestelijk openen tot #OfficenterMechelen?

Wat Officenter uniek maakt, is ons concept van delen en netwerken. Onze vaste kantoren hebben een zeer hoge loyaliteitsgraad, wat bewijst dat ondernemers zich thuis voelen in onze vestigingen. Bovendien is Coworking booming en biedt hetmooie opportuniteiten voor groei en rentabiliteit.

Om je een beter beeld te geven van ons project, vind je hier een korte presentatie: 


  Mocht je vragen hebben, ideeën willen delen over dit interessante project, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via kba@officenter.eu

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak