Fantastische editie Dwars door Hasselt 2023!


Officenter wil alle 28 deelnemers aan het loopevenement Dwars Door Hasselt 2023 enorm bedanken! Het was heel fijn om te zien hoe onze sportieve klanten met zoveel enthousiasme hebben deelgenomen aan deze “Officenter Run”.

De weergoden waren ons erg gunstig en we genoten een mooie, zonnige dag die we vulden met energie, doorzettingsvermogen en teamspirit. Als Officenter en Ready2Improve zijn we trots dat we een community van sportieve deelnemers hebben kunnen warm maken én ondersteunen en dat iedereen de eindmeet van de 5, 10 of 15 km heeft gehaald. Een fiere foto met het bordje "I Did It" was het eindresultaat die we graag met onze klanten delen. We hopen uiteraard nòg meer klanten en een nòg grotere community terug te zien bij de volgende Officenter Run: de 10 miles van Antwerpen 2024!

Nogmaals proficiat met de prestaties!Sportieve groeten

Officenter ism #Ready2Improve #dwarsdoorhasselt #proud #community #Ididit #wedidit

Happiness Wall - Well-being - OFFICENTER: OFFICE, MEETING, COWORKING, VIRTUAL

Happiness Wall - Well-being - OFFICENTER: OFFICE, MEETING, COWORKING, VIRTUAL

Officenter Happiness Wall Bekijk de hele Happiness Wal Well-being en ontspanning In een wereld waarin het tempo van leven en werken alsmaar sneller wordt, is het soms nodig om de tijd en ruimte te nemen om even te onthaasten en aan zelfzorg te doen. Dat beseffen meer en meer werkgevers. Officenter wil ook hier haar […]

ONTDEK MEER

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak