Kerstdrink en Nieuwjaarsreceptie bij Officenter!


Lieve Officenter Klanten

Donderdag is het zover en nodigen we jullie allemaal uit in onze bistro voor een gezellige (foute) kerstdrink! Zo kunnen wij het jaar met elkaar in alle gezelligheid afsluiten. Wij hopen dat jullie meest gekke en heerlijk foute kersttrui al klaarligt. Wij belonen de mooiste trui immers met een prijs.

🗓️ Datum: 21 december 2023

🕒 Tijd: 16u - 18u

📍 Locatie: in de bistro van jouw Officenter

SAVE THE DATE: NIEUWJAARSRECEPTIE DONDERDAG 11 of VRIJDAG 12 JANUARISave the date, want Officenter is opnieuw enthousiast! We nodigen u uit om samen met ons 2024 in te luiden tijdens onze jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie.

Wanneer?

- Donderdag 11 januari 2024 in Officenter Leuven, Aalst en Maastricht, Sint-Truiden.
- Vrijdag 12 januari 2024 in Officenter Hasselt, Beringen, Genk, Pelt, Geel, Turnhout, A12, Zaventem, Vilvoorde en Mechelen.
Noteer deze datum zeker in uw agenda!

Waar?

In de bistro/lounge van uw Officenter

Wat kunt u verwachten?

Deze avond verdient een vleugje extra magie. Bereid u voor op een glitterende avond vol plezier, sfeervolle muziek en feestelijke gerechten!
Nog mooier, de Nieuwjaarsreceptie van Officenter is een uitgelezen gelegenheid om uw eigen klanten en relaties mee uit te nodigen. Laat hen de sfeer proeven en de energie voelen van uw werkomgeving en van onze dynamische community. Hou uw e-mails in de gaten voor de officiële uitnodiging (met inschrijvingslink) en verdere details.

Vanuit ons hele team willen we u bedanken voor uw vertrouwen en u alvast een hartverwarmend eindejaar toewensen, gevuld met vreugde, vriendschap en verwondering!

Zoubida

Happiness Wall - Well-being - OFFICENTER: OFFICE, MEETING, COWORKING, VIRTUAL

Happiness Wall - Well-being - OFFICENTER: OFFICE, MEETING, COWORKING, VIRTUAL

Officenter Happiness Wall Bekijk de hele Happiness Wal Well-being en ontspanning In een wereld waarin het tempo van leven en werken alsmaar sneller wordt, is het soms nodig om de tijd en ruimte te nemen om even te onthaasten en aan zelfzorg te doen. Dat beseffen meer en meer werkgevers. Officenter wil ook hier haar […]

ONTDEK MEER

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak