Officenter loopt mee met de “Wings for Life World Run!”

Beste klanten

Op zondag 5 mei wordt Geel het toneel van een bijzonder loopavontuur:

“Wings for Life World Run!”

Dit unieke evenement, dat voor het 11de jaar wereldwijd wordt georganiseerd, vindt ook plaats in Geel vlakbij Officenter!Samen met u willen wij de wereldchallenge aan gaan en samen lopen voor het goede doel want de opbrengsten gaan rechtstreeks naar ruggenmergonderzoek.

Officenter doneert alvast 250 €, maar hoe meer inschrijvingen, hoe hoger de teller oploopt! Wij nemen dus uw inschrijving* voor onze rekening en dragen zo bij aan deze World Run.

Het parcours begint in Geel om 13u en terwijl wij lopen, zijn er gelijktijdig lopers over de hele wereld actief, van Mexico tot Japan. Gedurende de hele dag staan we in verbinding met de andere locaties in de wereld aan de hand van een livestream.

Deelnemen kan zowel individueel als in team en iedereen is welkom! Het parcours is volledig rolstoeltoegankelijk. Of je nu een ervaren hardloper bent, een recreatieve loper, een wandelaar, rolstoelgebruiker, of zelfs met je trouwe viervoeter wilt meedoen, iedereen kan hieraan deelnemen.

Er zal kinderanimatie zijn en een supportersdorp. Op deze manier maken we er een echte familiedag van.

Bovendien gaat het om een uniek concept waarbij je loopt tot je wordt ingehaald door een catcher bike/bewegende finishlijn (meer info hieronder).

Praktische informatie voor de Wings for Life World Run in Geel:

- Datum: Zondag 5 mei 2024

- Tijd: Start om 13:00 uur

- Locatie: Thomas More - Campus Geel, Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel-Parkeergelegenheid: Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar aan de start van het parcours en aan onze vestiging Officenter Geel

Meer info: https://www.wingsforlifeworldrun.com/nl/locations/geel

*exclusief voor Officenter klanten.

Inschrijven:

Wil je samen met ons deelnemen aan de Wings for Life World Run in Geel? Laat het ons weten via dit formulier: https://forms.gle/aq29VmggYbk32aUJ8 of scan de QR code.

Wij bezorgen jou een voucher en de praktische informatie om in te schrijven zodat je gratis kan deelnemen. Vragen:

Heb je nog vragen of wil je je inschrijven? Aarzel niet om contact op te nemen met de Wellbeing manager van Officenter, Seppe Rotthier via seppe_rotthier@ready2improve.eu.

 

Officenter Wings For Life in Geel 2024

Op zondag 5 mei wordt Geel het toneel van een bijzonder loopavontuur: “Wings for Life World Run!” Dit unieke evenement, dat voor het 11de jaar wereldwijd wordt georganiseerd, vindt ook plaats in Geel vlakbij Officenter! Samen met u willen wij de wereldchallenge aan gaan en samen lopen voor het goede doel want de opbrengsten gaan rechtstreeks naar ruggenmergonderzoek. Officenter doneert alvast 250 €, maar hoe meer inschrijvingen, hoe hoger de teller oploopt! Wij nemen dus uw inschrijvingsgeld voor onze rekening en dragen zo bij aan deze World Run. Laat je gegegens hieronder achter en ontvang een Voucher zodat je jezelf gratis kan inschrijven (exclusief voor Officenter klanten). Vragen? Neem contact op met Seppe Rotthier via seppe_rotthi

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak