Nieuwsbrief


Wandelend Naar Succes

Nu het mooie weer is gestart kunnen we de vergaderzaal even achter ons laten en de natuur in trekken. Kies voor een verfrissende wandelmeeting, ideaal voor evaluaties of functioneringsgesprekken. En niet te vergeten, na de meeting staat er een drankje op jou te wachten in onze bistro!

Een wandelmeeting verhoogt de energieniveaus, waardoor je productiever zal zijn. Bovendien versterkt het de teambanden, omdat je samen een ervaring deelt die verder gaat dan alleen werk.

Interesse? Je kan terecht bij de balie voor uitgestippelde wandelroutes en om jouw gratis dorstlesser te reserveren, die achteraf voor jullie klaarstaat.Loop je mee Dwars door Officenters?

Bij Officenter moedigen we niet alleen professionele groei aan, maar ook persoonlijke challenge en welzijn.  Dus, wie durft de uitdaging aan? Loop met ons mee dwars door Hasselt op 6 oktober of dwars door Mechelen op 29 september.  Het wordt racing towards your best self.

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net begint met trainen, deze wedstrijden zijn perfect om jezelf uit te dagen, je conditie te verbeteren maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten.

Waar wacht je nog op? Stof die hardloopschoenen af, zet het in je agenda en stuur een mailtje naar zoubida@officenter.eu om je in te schrijven.Ontspan en daag uit met schaken in de Bistro!

Binnekort staat er in elke bistro van Officenter een schaakbord voor je klaar. Schaken is niet alleen een boeiend spel, maar ook een geweldige manier om je brein te trainen en je strategisch denken te verbeteren.

Een potje schaken biedt de perfecte mix van ontspanning en uitdaging. Dus daag een collega uit voor een vriendschappelijk potje, verbeter je skills of leer gewoon de basis van dit klassieke spel.

Kom naar onze bistro, pak een kop koffie en geniet van een spelletje schaken. Het is een top manier om je pauze een boost te geven en je geest scherp te houden.

Laatste nieuws van officenter

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Officenter is er voor u!

De keuze om uw bedrijf op een nieuwe locatie te vestigen, kan een impact hebben op de organisatie. Ook wanneer u externe trainingen of vergaderingen organiseert, kiest u best voor een professionele omgeving. Officenter kent het reilen en zeilen om uw bedrijf te faciliteren. Wij begeleiden u zodat u een doordachte keuze kan maken en met plezier komt werken, netwerken en vergaderen.
Spring even binnen in een Officenter-vestiging bij u in de buurt, mail of bel ons voor een afspraak.

Maak een afspraak